onsdag 6 augusti 2014

Skaldjur på Jellyfish

Ensam kvar av alla kursdeltagare så då får det bli ensammiddag. 
Kollar på Urban Spoon appen och hittar ett ställe som heter the Jellyfish. Har fått bra recensioner så vi kör på det. 

Passar på att äta lite födelsedagsamat åt pappa som fyller 72 idag. Grattis från familjen Jansson i Australien. 

Det är inte superkul att äta ensam och till råga på allt är Jenny sjuk igen. Nu får det ta och ge sig med alla flunser och förkylningar. 

Det skulle varit härligt att dela denna middag med vackra frun men det får tyvärr bli en annan gång. 

Förrätten var bland det bästa jag har ätit. 

Harvey Bay scallops, pickled garlic, chilli, lemon, sour dough crumbs. 


Varmrätten följde samma spår och var utsökt. 

Crispy battered bugs, Asian sallad, chilli & ginger caramel, lemon. 


Förstår inte hur de kan få en sån krispig yta. Riktigt gott. 


Efterrätten blev en Medjool date brulee, orange ice cream, palmiers. 

Det är så här man ska bränna av sockret på en Créme brule eller hur Brulemästaren Johan?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar